Expositie “Kleur in de zorg”

Door Gilsing lokale media

In zorgcentrum Proteion Sterrebosch, Onder de Bomen 4 in Thorn, is tot en met zondag 24 juni 2018 werk te zien van Francien Schers.

De schilderijen zijn dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur te bezichtigen. De toegang is gratis, bezoekers kunnen zich melden in het restaurant bij de servicemedewerker. Belangstellenden zijn daar ook van harte welkom voor een kop koffie/thee of een glaasje fris. Tevens is Proteion Sterrebosch een ideaal vertrekpunt voor een wandeling door het witte stadje Thorn.

Francien Schers, 1947 geboren in Mierlo, is woonachtig in Meijel. Ze heeft twee zonen en is trotse oma van vijf kleinkinderen.
Ze is altijd al creatief bezig geweest maar na het overlijden van haar echtgenoot is ze zich daar verder op gaan toeleggen. In 2002 is ze cursus gaan volgen aan de vrije academie in Deurne waar ze haar interesse voor schilderen verder heeft ontwikkeld. Daar heeft ze haar kennis van het werken met acryl en de kunst van aquarelleren verder uitgebreid. Sinds 2011 is ze overgestapt naar de Peelse school in Asten en gaan toeleggen op het werken met olieverf, wat tot op heden haar favoriet schildermedium is. Hierin kan ze zich volledig ontspannen, leeft ze zich uit en geeft haar veel voldoening in het werken met penseel en paletmes. Francien heeft geen uitgesproken voorkeur voor bepaalde schilder objecten. Wat ze mooi vindt verwerkt ze op de drager en dat kan een variëteit aan materialen zijn.
In deze expositie geeft Francien een overzicht van haar diversiteit aan schilderwerken.

|Doorsturen

Uw reactieUitgelicht

Uitgaanstips!UIT!N Agenda

WeerSjnabbeltjes

 • Headline 1

  Zolder of garage opgeruimd

  Zolder of garage opgeruimd en spullen die overbodig zijn ik kom ze graag bij u ophalen alles is welkom behalve grote meubels kleine meubels en oude fietsen zijn meer dan welkom bel of mail me en ik kom ze zo snel mogelijk ophalen Lees meer
 • Headline 1

  Gazelle sportieve herenfiets 61 cm

  Sportieve herenfiets Gazelle Tour de France. Aluminium Velgen, Trommelremmen, 61 cm hoogte, 6 versnellingen Shimano. In prima staat. Lees meer
 • Headline 1

  2 houten tafeltjes

  2 houten tafeltjes Lang vierkant 50x78x55 Rond 81x46x53 Gebruikt bieden en Ophalen in Kessel Lees meer
 • Headline 1

  Kast op zwenkwielen

  Kast op zwenkwielen 120x42x75 Gebruikt voor diverse doeleinde Bieden en Ophalen in Kessel Lees meer
 • Headline 1

  deuralarm

  duits alarm(batterijen),org prijs 39dm,voor 15 euro,meerdere,,bij meerdere is prijs bepreekbaar. Lees meer

Meest gelezen