Sorteer

Evenement - Theaterfestival “Cirque de la Lune”

Adres
Locatie Kasteeltuinen Arcen
Straat Lingsforterweg 26
Postcode 5944 BE
Plaats Arcen
Telefoon 0774736010
E-mail adres info@kasteeltuinen.nl
Website http://www.kasteeltuinen.nl
Facebook wwww.facebook.com/kasteeltuinen.nl
Evenement informatie
Entree €25 Volwassene,
Voorverkoop €20 Volwassene,
Datum 21-7-2018 19:00 - 23:45

Kasteeltuinen Arcen is op zaterdagavond 21 juli 2018 het groene podium voor een bijzonder theaterfestival. Een bont gezelschap van nationale en internationale artiesten is de hele avond te bewonderen in de Kasteeltuinen.

Als om 19:00 uur de poorten open gaan voor de avondopenstelling kunnen bezoekers op hun wandeling door de tuinen een tiental acts tegenkomen.

O.a. steltenlopers, acrobaten, jongleurs, een cabaretier, comédiennes en muzikanten vullen het programma.

In de subtropische kas vertolken Margriet Sjoerdsma & Egbert Derix op intieme wijze hun favoriete songs uit de jaren ’80 en rondom de Riddertenten kan gegeten en geborreld worden terwijl geluisterd wordt naar muziekoptredens en de beats van onze gezellig huis-DJ. Ook de cocktailbar is geopend voor de heerlijkste Moijto’s!

Aan het einde van de avond wordt toegewerkt naar een zinderende finale. Als iedereen omstreeks 23:15 uur samenkomt bij het Toernooiveld zal Vuurcompagnie ‘Eyeburn’ het theaterfestival op spetterende wijze afsluiten.

 

Kasteeltuinen Arcen is ook overdag geopend. Er zijn ook combitickets te koop waardoor het park overdag én ’s avonds te bezoeken is. Deze kosten € 27,75 (Kinderen t/m 17 jaar hebben overdag gratis toegang tot het park en hebben alleen een avondticket nodig). Bezoekers met een combiticket kunnen tussen 18:00 en 19:00 uur in het park blijven. De foodcourt bij de Riddertenten zal dan geopend zijn.

 


Uitgelicht

Aanbiedingen!UIT!N AgendaWeerMeest gelezen

Sjnabbeltjes
Vacatures

Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten