Meer over UitinMagazine

UIT IN regio Noord- en Midden Limburg, daar is waar het om draait op de website van de UIT. Al 10 jaar is het UIT IN Magazine een begrip in het gebied Noord- en Midden Limburg. In eerste instantie door de combinatie van het magazine en onze website. Sinds september dit jaar zijn we echter volledig online gegaan met een vernieuwd platform welke u dagelijks alle culturele activiteiten, uitjes, evenementen en meer uit de regio brengt.

Op deze website treft u een zo volledig mogelijke agenda aan met alles wat er te doen is in de regio compleet met adresgegevens en locatie. Daarnaast kunt u per genre op zoek gaan naar leuke, inspirerende en culturele activiteiten uit uw regio. We houden u op de hoogte van leuke uitgaanstips en u kunt zelfs meedoen met onze winacties waarin we gratis toegangskaarten weggeven.

Kortom; Uitgaan in de regio begint bij UIT IN!
Zijn er activiteiten die u mist? Geeft dit dan vooral door zodat we samen met u alle bezoekers een zo compleet mogelijk aanbod kunnen doen.


UitgelichtUIT!N AgendaWeerMeest gelezen

Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Fietsen.

  Gevraagd: oude fietsen en onderdelen staan ze u inde weg of in een oude schuur dan kom ik ze graag ophalen. Lees meer
 • Headline 1

  te koop

  te koop Oral-B health center: Een nagenoeg nieuw waterjet tanden flos apparaat . Zitten diverse nieuwe opzet stukken erbij ,apparaat werkt perfect . Lees meer
 • Headline 1

  Hoge glazen vazen

  Hoge glazen vazen, 70 cm hoog voor 10 euro Lees meer
 • Headline 1

  Kunstplant

  Mooie kunstplant 25 euro, eventueel met koperen pot dan 50 euro Lees meer
 • Headline 1

  Kunstplant

  Mooie kunstplant 25 euro, eventueel met koperen bak dan samen 50 euro Lees meer