Beleef de kerstsfeer in Thorn

Het witte stadje Thorn is ook dit jaar weer decor voor een romantische kerstsfeer.

Op zondag 16 december zal van 11.00 uur tot 17.00 uur de traditionele Kerstmarkt plaats vinden, in de sfeervol aangeklede historische kern van het witte stadje en op Kasteelhoeve De Grote Hegge. De meer dan 70 standhouders bieden de bezoeker een uitgebreid en zeer gevarieerd assortiment.

Valkeniers van Birds@work zijn aanwezig met verschillende roofvogels om demonstraties en uitleg te geven. De demonstraties vinden plaats om 13.00 uur en 15.00 uur, op locatie De Grote Hegge.
Leden van de toneelvereniging uit Thorn zullen u terug brengen in de tijd van Dickens. U zult hen tegenkomen als bijvoorbeeld straatjongen, bedelaar, Scrooge of adellijke dame in de straten van Thorn.
Een grote schare vrijwilligers van de Koninklijke Harmonie van Thorn zorgt voor versgebakken wafels en overheerlijke oliebollen.
De kerstmarktbezoeker kan van 13.00 - 17.00 uur vrij binnenlopen in de prachtige Abdijkerk van Thorn en genieten van een gevarieerde reeks ensembles onder de titel “Abdijconcertino’s”. Deze miniconcerten zijn al jaren een vast en zeer succesvol onderdeel van de Kerstmarkt in Thorn
De entree is € 3,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis).
Er is voldoende parkeergelegenheid en tussen De Grote Hegge en de historische kern pendelt gratis een paardentram.
Kijk voor meer informatie op www.kerstmarktthorn.nl, dan wilt u een witte Kerst in Thorn op zondag 16 december vast niet mislopen!

|Doorsturen

UitgelichtUIT!N AgendaWeerSjnabbeltjes