Excursie Nationaal Park De Maasduinen

Het is nog herfst

Op zondag 25 november om 10.00 uur vindt er een excursie plaats in Nationaal Park De Maasduinen. De excursie start vanaf Bezoekerscentrum De Maasduinen, Bosserheide 3-E in Well en zal circa 2 uur duren. Denk aan stevig schoeisel en verzorging voor onderweg.

Fotobijschrift: De herfst is nog steeds in volle gang. Geniet bij het Reindersmeer nog even van de prachtige herfstkleuren en paddenstoelen die uit de grond schieten.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Hoewel december nadert is de herfst nog steeds in volle gang. Veel bomen hebben inmiddels hun bladeren verloren maar ook nu zijn de herfstkleuren nog duidelijk zichtbaar in het landschap. Door het vochtige weer is er ook meer kans op het zien van paddenstoelen. Zo wordt de vliegenzwam, een ieder wel bekend, bij het Reindersmeer vaak gespot. Tijdens deze excursie wordt er nog even genoten van het prachtige herfstseizoen voordat de drukke wintermaanden van start gaan.

|Doorsturen


UitgelichtUIT!N Agenda

WeerSjnabbeltjes