Moederdag, Hoedendag in Kasteeltuinen Arcen

Op het Kasteelhof vindt driemaal een modeshow plaats waarbij tien modellen de mooiste hoeden zullen showen die gemaakt zijn door Nederlands beste hoedenmakers en ontwerpers waaronder Carina van ’t Hof van Hoed van ’t Hof, initiatiefneemster van het evenement. Singer/songwriter Linda Zijlmans zorgt voor muzikale ondersteuning tijdens de activiteiten op het Kasteelhof.

Zoals voorgaande jaren krijgen dames die een hoed dragen bij de entree 50% korting op de entreeprijs. In de Casa Verde kunnen kinderen tevens een mooi cadeau knutselen voor hun moeders/verzorgsters.

De 40 verschillende hoeden die tijdens de modeshow getoond worden zijn van de hand van van diverse hoedenmaaksters zoals; Susan Dekker van Esdee, Meta Leefkens, Marielle van de Schrier en Nicoline Reinders van The coloured Motion en Greet Dorrepaal en Philine Lemkes van Sisbiz.. De styling en kleding wordt verzorgd door Berden Mode en Slapen en Angelique Vos van Art of Beauty Arcen neemt haar en make-up voor haar rekening.

|Doorsturen

UitgelichtUIT!N Agenda

WeerSjnabbeltjes

 • Headline 1

  Fietsen.

  Gevraagd: oude fietsen en onderdelen staan ze u inde weg of in een oude schuur dan kom ik ze graag ophalen. Lees meer
 • Headline 1

  te koop

  te koop Oral-B health center: Een nagenoeg nieuw waterjet tanden flos apparaat . Zitten diverse nieuwe opzet stukken erbij ,apparaat werkt perfect . Lees meer
 • Headline 1

  Hoge glazen vazen

  Hoge glazen vazen, 70 cm hoog voor 10 euro Lees meer
 • Headline 1

  Kunstplant

  Mooie kunstplant 25 euro, eventueel met koperen pot dan 50 euro Lees meer
 • Headline 1

  Kunstplant

  Mooie kunstplant 25 euro, eventueel met koperen bak dan samen 50 euro Lees meer

Meest gelezen