Door en voor jongeren uit regio Venlo

Popshop Kerstfestival

Popshop Kerstfestival

Wat hebben Ariana Grande, Train, Meghan Trainor en Kelly Clarkson met elkaar gemeen? Het zijn allemaal popartiesten die kersthits hebben uitgebracht én die te horen zijn tijdens het Popshop Kerstfestival. Voor diegene die al een voorproefje wil op Kerstmis en dus deze en andere kersthits live wil horen, kunnen hun hart ophalen. De bands laten je swingen, rocken en zwijmelen op kersthits van jonge en oude pop- en rockartiesten.
De afsluitende act wordt verzorgd door een mystery guest die bekend is uit de popscene van Venlo en omstreken. Hij óf zij wordt daarbij begeleid door de lerarenband van Kunstencentrum Venlo.

Het Popshop Kerstfestival is een initiatief van Kunstencentrum Venlo
Het Popshop Kerstfestival is een van de activiteiten van het Kunstencentrum om jonge, regionale popmuzikanten op weg te helpen in de popmuziek. Deelnemers, in de leeftijd van 10 t/m 20 jaar, kunnen zo speel- en podiumervaring opdoen. Eveneens krijgen de deelnemende bands elk vier repetities onder professionele begeleiding van docenten van het Kunstencentrum en van Anya Straatman van Vocalshop.

Samenwerking met het Valuascollege
Dit is de tweede editie waarin de samenwerking met het Valuascollege is opgezocht. Het resultaat: meer dan tien bands, bestaande onder andere uit muziekcursisten van Kunstencentrum Venlo en talentvolle leerlingen van de TOPklas muziek van het Valuascollege.

Kijk voor het actuele programma op: www.kunstencentrumvenlo.nl.

Popshop Kerstfestival - © Manuel Bijen

|Doorsturen


Uitgelicht

Uitgaanstips!UIT!N Agenda

WeerSjnabbeltjes

Meest gelezen