Roermond On Stage deelt weer uit!

Door Gilsing lokale media

Over een maand vindt het beroepenfeest Roermond On Stage weer plaats. In de voorbereiding naar dit evenement loofde de organisatie vlaaien en gebak uit voor het aantal aanmeldingen van beroepsbeoefenaars en matchmakers. De aanmeldingen gingen voor matchmakers zo snel, dat de organisatie een tweede traktatie uitdeelde aan deelnemende matchmaker. De gelukkige ontvanger was Eveline Jeurissen van uitzendbureau Adecco. Vanaf het begin doet Eveline al mee als matchmaker, evenals collega Sharon Janssen.
“Als uitzendbureau zorgen we vaak dat de vacatures worden ingevuld bij bedrijven. Het is hiervoor belangrijk dat in de toekomst ook de juiste vakmensen te vinden zijn. Reden voor beroepen om allemaal mee te doen.”, aldus Eveline. “Op jeugdige leeftijd ontdekken wat je later wilt worden is een moeilijke opgave. Een evenement als Roermond On Stage geeft leerlingen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de beroepstoekomst. Als matchmaker help je leerlingen die moeite hebben met het vinden van een beroepsbeoefenaar. Leerlingen kunnen verlegen zijn, kunnen misschien een beroep niet vinden, willen een alternatief vinden voor een match of hebben net dat ene zetje nodig. Daarnaast is het beroepenfeest ook precies wat de naam zegt, een feest! Leerlingen komen naar binnen met muziek, over de rode loper, worden met applaus onthaald en maken in een geweldige sfeer kennis met meer dan 250 beroepen! Ik kan alle bedrijven en beroepen aanraden die op termijn personeel zoeken, om hieraan mee te doen. De toekomst loopt op dit feest rond.”
Beroepen zijn nog meer dan welkom op het beroepenfeest van Roermond On Stage. Heeft u een mooi beroep? Zoekt u bedrijf in de toekomst werknemers? Wist u vroeger ook niet wat u worden wilde? Allerlei redenen om als beroep/bedrijf deel te nemen aan dit mooie beroepenfeest en de Doe Dag die erbij hoort. Het beroepenfeest vindt plaats op dinsdag 26 februari en de Doe Dag op dinsdag 19 maart. Op de Doe Dag komen leerlingen die een match gemaakt hebben op het beroepenfeest naar de werkplek toe en ervaren het beroep. Zo krijgen studenten een idee of een beroep iets voor hen is! Help dus mee en inspireer leerlingen voor de toekomst door over je eigen beroep te vertellen! Hoe eerder je vind wat je met je hart worden wilt, hoe sneller je dit wordt. Het motto van Roermond On Stage is niet voor niets: Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd?
Meer weten over Roermond On Stage of opgeven om mee te doen: www.roermondonstage.nl 

 

|Doorsturen

UitgelichtUIT!N Agenda

WeerSjnabbeltjes